Autolaadkranen

Autolaadkranen zijn bij uitstek geschikt voor het lossen en plaatsen van machines en installaties op krappe locaties. Aangestuurd door onze vakbekwame mensen kunnen wij veilig en efficiënt werken zowel binnen de fabriekshallen als daarbuiten.

Heftrucks

Onmisbaar bij industriële verhuizingen zijn een keur aan heftrucks, veelal elektrisch aangedreven en voorzien van non-marking banden. De hefcapaciteit varieert van enkele kilo’s tot vele tonnen, specifiek geselecteerd voor uw industriële verhuizing.

Hefmiddelen

Door onze ervaring op het gebied van industriële verhuizingen weten we exact welke (hulp)materialen nodig zijn om machines vakkundig te verplaatsen en indien nodig waterpas te stellen en te verankeren. Deze materialen hebben we dan ook in onze materiaalcontainers voorhanden.

Transport Materieel

Om machines en installaties over de weg te verplaatsen beschikken we over een diversiteit aan transport materiaal. Denk hierbij aan huifgesloten (semi)diepladers maar ook uitschuiftrailers en (verbreedbare) machinetrailers. Indien we zelf niet de juiste trailer beschikbaar hebben kunnen we een beroep doen op een aantal vaste partners. Ook het transport overzee over via de lucht kunnen we met behulp van onze partners realiseren. Uw voordeel hierbij is dat V-movements industrial relocations de regie in handen heeft en uw vertrouwde aanspreekpunt blijft.

Elektrische kranen

Onze elektrische kranen zijn bij uitstek geschikt voor intern (ver)plaatsen van machines en installaties. Bovendien zijn deze kranen radiografisch bestuurbaar wat een optimale bedieningsgemak en veiligheid garandeert. Hierdoor kunnen wij veilig en efficiënt werken in fabriekshallen alsmede daarbuiten.